balkon

Balkon

Geen tuin, maar wel een balkon? Haal binnen naar buiten en creëer een heerlijke leefplek met veel sfeer en comfort. Met het juiste meubilair en mooie accessoires is je balkon om te toveren tot je favoriete plek om te lezen, ontspannen, eten en misschien wel werken.

balkon2

Haal meer uit je balkon

Geen tuin, maar wel een balkon? Haal binnen naar buiten en creëer een heerlijke leefplek met veel sfeer en comfort. Je eigen villa balkonia! Tuinmeubilair is uitgegroeid tot outdoor design en niet meer te onderscheiden van binnenmeubilair. Mooie, comfortabele en praktische banken en stoelen zijn er in vele vormen en materialen. Net als in je woonkamer eigenlijk. Aan opbergen is ook gedacht. Veel van deze nieuwe meubelen kun je heel handig opstapelen.

Lees meer...

balkon3

Tips voor je balkon

In de zomer ben je graag buiten en heb je het liefst een beetje privacy, ook op je balkon. En natuurlijk zit of lig je graag tussen mooie planten en bloemen. Op een relaxte stoel of comfortabele stretcher. Ook al is je balkon niet groot, er valt altijd wat leuks van te maken. Met wat groene creativiteit zit je deze zomer op een prachtig kleurrijk balkon.

Lees meer...