Bedden voor kleine ruimtes

Woon je klein, dan staat een bed altijd in de weg. Gelukkig is de gemiddelde slaapbank tegenwoordig een stuk minder suf en zijn er daarnaast ook andere stijlvolle vervangers op de markt verschenen.

 


Zitten en slapen in één

Deze slaapbanken passen uitstekend in zowel een klassiek als modern interieur. Wil je er alleen op zitten, dan zit de bank makkelijk genoeg. Natuurlijk bouw je het in een paar tellen om tot een prima bed. De standaard maat is 90x200 cm, dus een volwaardige maat voor een ledikant. Behalve het verwijderen van de extra kussens hoef je niets te doen om in je bed te kruipen. Ook erg makkelijk als je onverwachte of verwachte logees krijg.

 

Stijlvolle opklappers

* Een ingenieus systeem van Boone

 

 

 

Solide

Het is wel zaak om een degelijk model te kopen. Zeker een hoogslaper moet solide zijn, zodat je ongehinderd kunt draaien en keren. Hoogslaper Harry voldoet helemaal aan die eisen. Hij is gemaakt van 28 mm dik hout. Een trap aan de zijkant kan worden meegeleverd. Ondanks de stevige eenvoudige bouw is hij mooi om te zien en past hij bij ieder bestaand interieur. Veilig is deze hoogslaper zeker. Het is echt onmogelijk om er uit te vallen. De opstaande rand staat daar garant voor. Je vindt deze hoogslaper bij de meubelzaak vanaf € 199,-


Bespaar ruimte: slaap hoog

Tiener- en studentenkamers zijn vaak niet al te groot. Om ruimte te besparen is een hoogslaper een slimme oplossing. Een bureau onder het bed geeft de nodige extra ruimte, zodat de kamer nog enigszins beloopbaar blijft en geen eindeloze opslagplaats wordt van spullen. De meeste tieners vinden het bovendien wel interessant om zo hoog te slapen. Voor kleine kinderen zijn ze wat ongezellig, omdat je toch wat minder makkelijk op de rand van zo'n bed kunt voorlezen of praten.