behang_Eijffinger_UniRoyal3

Behangen

Het kan kan een hele klus zijn om je behang recht en zonder knoeien tegen de muur te krijgen. Of je wil verven of behangen ligt aan wat je precies wil met de ruimte, maar het voordeel van behang is dat je gemakkelijk een motief of print tegen de muur kan plakken.

Zorg dat je goed voorbereid bent door onze tips te lezen en doe direct inspiratie op!

behang

Behangen: zo doe je dat

Behang. Het ziet er leuk uit, maar wat een crime is het soms om die pappige lappen netjes en recht tegen de muur te krijgen. Niets irritanter dan wanneer er bobbeltjes zitten in dat peperdure behang of dat de print nét niet lekker aansluit. Maar geen paniek, met onze tips en de allernieuwste trends komt het helemaal goed. Binnenkort knal je gewoon een leuk retro- of glitterbehangetje tegen de muur. Zonder problemen.

Lees meer...

sticker

Muurstickers

Met muurstickers kun je jouw slaapkamer of woonkamer een complete andere look geven. Dit is tegenwoordig helemaal hip en trendy en is weer eens wat anders dan behangen of schilderen. Ook kasten kun je opfleuren met muurstickers en voorzien van bloemen, letters of een andere decoratie. Laat je inspireren door een romantische stijl met leuke hartjes of vlinders voor de kinderslaapkamer.

Lees meer...