Buiten koken op een zwoele zomeravond

Tijdens een mooie zwoele zomeravond mag een hete barbecue of steenoven natuurlijk niet ontbreken. Ze zijn er echt in alle soorten en maten. Buiten koken is tegenwoordig meer dan een spiesje op de barbecue leggen. In de openlucht een maaltijd bereiden is echt een feestje met de prachtige PUUUR barbecues van Barbecook. En wat denk je van die robuuste hout- en steenovens van Buitenkoken.nl? Daarmee maak je in een handomdraai de lekkerste broden en pizza’s en lasagnes. 

 

Tafelbarbecue van Barbecook

Heerlijk zo’n barbecuesmaak, maar die rookpluimen zijn zo vervelend. Voor iedereen die dit gevoel herkent heeft Barbecook de Amica ontworpen. Deze tafelbarbecue werkt op speciale Cook Chips. Wel de smaak, niet de rook. 

 

PUUUR barbecues van Barbecook

Naast de QuickStart barbecues introduceert Barbecook ook de innovatieve designbarbecue: PUUR. Deze schitterende barbecue steek je aan zonder spiritus of aanmaakblokjes. Drie pagina’s uit de krant zorgen ervoor dat je na vijftien minuten je vlees en groenten erop kunt gooien. De kuip van de barbecue is gemaakt van hittebestendig keramiek, dat isoleert de warmte en houdt het vuur goed heet. Uniek is de reflecterende kap. Deze weerkaatst de hitte, zo gril je ook makkelijk de bovenkant van je gerechten. De PUUUR barbecue is verkrijgbaar in drie standaardkleuren: Arctic white, Vulcanic Grey en Pacific Blue. Wil je een andere kleur, dan kies je voor de gepersonaliseerde variant.

 

 

Buiten koken: steen- en houtovens

Met een houtgestookte oven in de tuin bak je niet alleen de lekkerste pizza’s en broden, maar maak je ook verrukkelijke lasagnes en stoofschotels. Bovendien ziet zo’n oventje er ook nog eens erg sfeervol uit. Na het eten schuif je je relaxstoel wat dichterbij de oven en geniet je nog urenlang van de warmte. De oven Gusto van buitenkoken.nl ziet er classy uit. De Idea is juist een meer traditionele oven waar je ook een leuk schoorsteentje op kunt zetten. Heb je andere wensen, dan vertelt buitenkoken.nl je graag wat de mogelijkheden zijn.

Je zomeravond wordt nog gezelliger met mooie accessoires, tuinverlichting, tuinmeubels en relaxte Fatboy's.