De klussenmakelaar

Hik je al jaren tegen een verbouwing aan? Dan wordt het tijd om de klus uit te besteden. De Klussenmakelaar helpt je met het vinden van de juiste aannemer.

Klussenmakelaar als bemiddelaar

Wanneer je een klus uitbesteedt, wil je wel de juiste klusser, elektriciën of aannemer aannemen. En dat kost tijd! De Klussenmakelaar is in het leven geroepen om je hierbij te helpen en functioneert als bemiddelaar tussen jou en een aannemer.


Kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek noteert hij al je wensen, stelt hij een programma van eisen op en maakt hij foto´s, zodat de aannemer vervolgens een passende offerte kan maken.  Als de offerte rond is, komt de Klussenmakelaar bij je langs om de offerte tot in detail te bespreken. Tijdens dit gesprek probeert hij je zo duidelijk mogelijk uit leggen waar je voor betaalt. De offerte wordt daardoor exact op maat gemaakt.


Probeer het ook

Pas als de offerte definitief ondertekend is, kom je in contact met de aannemer zelf.  De enige spelregel omtrent de Klussenmakelaar is dat hij niet verantwoordelijk is voor het werk dat de aannemer aflevert.

 

 

 

header_bouwgarant_mensen