De mooiste tuinmeubelen

Loungen in je eigen achtertuin? Met mooie tuinmeubelen tover je jouw tuin om in een sfeervolle mediterrane tuin, een stoere moderne tuin of een gezellige traditionele tuin.


Houten tuinmeubelen

Niets voelt zo natuurlijk als hout. Het is sterk, zacht en ziet er altijd mooi uit. De stoelen en tafels van Hartman zijn van de beste kwaliteit. Dit traditionele merk produceert al jaren tuinmeubelen waar je blij van wordt. Het heeft een warme en gezellige uitstraling die misschien wel precies in jouw tuin past.


Aluminium tuinmeubelen

Tafels en stoelen gemaakt van aluminium zijn trendy en tijdloos tegelijk. Ze zijn licht zodat het verplaatsen of opbergen van de stoelen gemakkelijk is. De stoelen hebben een zitting en leuning van textileen dat erg comfortabel is. Hartman is niet alleen traditioneel maar ook erg innovatief met de nieuwe materialen en technieken.

 

Kunststof tuinmeubelen

Kunststof tuinmeubelen zijn verrassend mooi. Niet die oude witte klapstoelen maar mooi vormgegeven stoelen en tafels in verschillende kleuren. Met kunststof zijn de mooiste vormen te maken. Het materiaal is, afhankelijk van de dikte, verend en dus ook erg comfortabel. Van alle meubelen zijn de kunststof meubelen het makkelijkst schoon te maken. Hartman staat voor kwaliteit en duurzaamheid dus welk materiaal je ook kiest je zit de komende jaren fijn met een tuinset van Hartman.