Efficiënt verhuizen

Een mens verhuist gemiddeld 6 keer. Er zit vaak jaren tussen de ene en de andere verhuizing. Ben je er weer aan toe? Lees dan hier de tips hoe je het efficiënt doet.
 

Begin op tijd

Een verhuizing is een opeenstapeling van dingen die op het laatste moment  geregeld moeten worden. Bestel op tijd je verhuisdozen zodat je alle tijd hebt om ze in te pakken. Elke dag één of twee dozen inpakken is een stuk fijner dan alle dertig dozen in één weekend. Bij De Verhuisdozen Express kun je dag en nacht dozen bestellen. Deze komen ze gratis (zonder verzendkosten) binnen twee werkdagen bij je thuis of op je werk afleveren met PostNL. Gemakkelijk en snel dus. Je kunt bij de Verhuisdozen Express ook een specifieke afleverdag kiezen via de online kalender. Handig als je bijvoorbeeld één dag in de week thuis werkt.


Efficiënt inpakken

Hoe zorg je ervoor dat je spullen heel blijven tijdens de verhuizing? Neem een sterke doos. Pak de doos op de juiste manier in. Zware spullen gaan onderin, de lichtere er bovenop. Er bestaat opvulmateriaal waarmee je de doos afvult. Zo hebben de spullen geen kans om door de doos te zwerven en te beschadigen.  Maak stapels van maximaal 4 verhuisdozen op elkaar. Zo voorkom je dat je de onderste doos platdrukt en je favoriete bezit beschadigt. 

 

Verhuizen 4

Nooit met lege handen

Of je nu zelf verhuist of een verhuisbedrijf inhuurt, het zijn juist de losse spullen die de meeste tijd en ruimte kosten. Voordat je gaat verhuizen ben je vaak al in het nieuwe huis aanwezig. Je moet misschien nog wat schilderen of schoonmaken. Als je elke keer dat je naar het nieuwe huis rijdt alvast de volumineuze spullen meeneemt, dan scheelt dat veel tijd en ruimte tijdens de verhuisdag. Denk hierbij aan de grote lamp waar je heel zuinig op bent en erg breekbaar is of bijvoorbeeld de espresso machine.