Eijffinger behang

Met nieuw behang geef je een kamer een totaal andere uitstraling. Wil je bijvoorbeeld de ‘swinging seventies’ terugbrengen in je slaapkamer, dan kies je voor Eijffinger behang in een retrostijl. Een grappig reliëf? Je hebt volop keuze. Zo is er voor iedere vorm van wonen een passend Eijffinger behang te vinden.


Het nieuwe Eijffinger behang

Uni Royal is de nieuwe serie Eijffinger behang. Van bloemmotieven en blaadjesdessins tot Arabische printen in opvallend rood, groen en paars. Je interieur een originele look geven lukt zeker met het Uni Royal behang van Eijffinger.

Serie: Eijffinger, Uni Royal

Naturel

Staan er opvallende meubels in een kamer, dan vragen de muren misschien om wat meer natuurlijke tinten. Eijffinger biedt genoeg keuze in effen behang met rustige kleuren.

Serie: Contempo, Eijffinger

Zilver

Je wilt wat meer uitstraling geven aan je woonkamer, maar geen felle kleuren of drukke prints gebruiken. Grijs of zwart behang met zilveren details is dan een mooi alternatief. Zo houd je het geheel rustig, maar geef je het nét dat beetje extra.

Serie: Bijoux, Eijffinger

Retro en psychedelisch Eijffinger behang

Doe de Moviq Woonstijltest en ontdek welke stijl bij je past. Blijkt dat ‘funky’ helemaal jouw ding is, dan vind je het Eijffinger behang met grote prints en knalkleuren vast helemaal geweldig. Ben je meer van de klassieke vormen en patronen, kies dan voor een uitvergroot barokmotief. Dat is weer eens wat anders.

Serie: Wallpower, Eijffinger

Nieuwe collectie: Black&White II

De eerste serie Black & White behang van Eijffinger was een doorslaand succes. Daarom verschijnt dit najaar het vervolg op het beproefde zwart-wit concept. Met nieuwe thema’s, zoals NYC (skylines, plattegronden), polkadots, graphic florals, ruiten, pied-de-poule en nog veel meer.  

 

Meer inspiratie...Heb je het behang van Mr Perswall al gezien?

Must have: vogels

De vogels op het Eijffinger behang geven de kamer een vrolijke uitstraling. Met de kleurrijke prints haal je letterlijk de lente in huis. Kies je voor de wat kalmere tinten, combineer deze dan met een opvallende lamp of stoel. Genoeg mogelijkheden voor een spetterend interieur.

Serie: PIP, Eijffinger

Trendy gestreept

Streepjesbehang is dé trend op het gebied van wandbekleding. Kies voor dunne, dikke streepjes, horizontale of verticale lijnen. Natuurlijk is dit gestreepte Eijffinger behang verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Serie: Supernova, Eijffinger

Eijffinger behang met natuurlijke prints

Een aantal jaren geleden werd je voor gek verklaard als je een zebraprint op de muur wilde. Tegenwoordig is het juist hip: een dierenprint als wandbekleding. Ook andere natuurlijke prints zijn helemaal van deze tijd. Volg je smaak en gevoel en Eijffinger biedt je het behang dat daarbij past.

Serie: Paraiso, Eijffinger

Klassiek

Bloemetjesbehang: de all time classic. Je vindt het mooi of juist niet. In combinatie met een moderne vloer en meubels blaas je het bloemetjesbehang helemaal nieuw leven in. Eijffinger heeft genoeg keuze in klassiek behang.

Serie: Lavender Dream, Eijffinger