Gespot: Theepot van Menu

Water koken, thee-ei vullen, water in theepot doen, thee laten trekken, ei uit het water halen en proberen je vingers niet te verbranden. Eigenlijk is theezetten helemaal niet zo ontspannen. Terwijl dat vaak juist is wat je op dat moment wilt. De bijzondere theepot van het Scandinavische designbureau Menu maakt het leven een stuk eenvoudiger.


Alles-in-één theepot

De aaibare theepot is ontworpen door het bureau Norm Architects. Het is hen gelukt om een alles-in-één-theepot te maken. Je gelooft het misschien niet, maar de glazen theepot kun je op het gasfornuis zetten en zo het water laten koken. Hij is namelijk gemaakt van vuurvast glas. Na het koken laat je het thee-ei zakken. Op het moment dat de thee donker genoeg is, trek je aan het siliconen hengsel het thee-ei omhoog. En klaar is kees.


Het menu van Menu

Het Scandinavische Designbureau Menu maakt producten die zowel praktisch zijn als een lust voor het oog. Ze zoeken met hun ontwerpen steeds de grens op en willen altijd origineel en creatief zijn in hun design. Voor € 59,95 heb je deze handige en mooie theepot al in huis.