Je tafel straalt deze zomer met mooie accessoires

Je tuin ligt er mooi bij, de vuurkorf staat al aan en de geur van het vlees op de barbecue komt je tegemoet. Kortom: tijd om de tafel mooi aan te kleden. Bij een zwoele zomeravond hoort absoluut een trendy en sfeervolle tafel. Tegenwoordig koop je de mooiste buitenaccessoires bij tuinwinkels, op internet en in woonwinkels. Van tafelkleden tot karaffen. Zelfs de H&M heeft deze zomer een kleurrijke picknicklijn.

 

Servies en accessoires van H&M

Sinds februari 2009 koop je bij H&M niet alleen voordelige kleding, schoenen en accessoires, maar ook de leukste woonspullen. En dit jaar komt de Zweedse modeketen met een fantastische zomerse picknickcollectie, inclusief melanine servies. Ideaal als je bang bent dat je goede servies op de grond valt, want melanine krijg je niet zomaar kapot. Dit servies van de H&M is ook een milieuvriendelijke vervanger van de plastic wegwerpbordjes. In combinatie met de mooie vrolijke tafellakens van tafellakens.com steel je absoluut de show.

 

Water en wijn in Royal VKB

Natuurlijk moet er op een warme avond genoeg gedronken worden. Of dit nu wijn of water is, Royal VKB heeft voor allebei de drankjes een prachtige karaf. IJskoud water schenk je uit de terracotta karaf. De natuurlijke verdamping in de fles laat de temperatuur van het water zakken. En de siliconen voet zorgt ervoor dat de terracotta karaf niet beschadigt. Dan de wijn, ook niet onbelangrijk. Deze schenk je uit de prachtige glazen karaf van Royal VKB. De vier glazen stapel je na gebruik handig in de nek van de fles. Zo draag je makkelijk in de ene hand de karaf en glazen en in de andere een fles rosé, of twee.

Dek je tafel met tafellakens.com

Tafellakens.com heeft dit jaar naast tafellakens voor binnen ook prachtige kleurrijke tafellakens, tafellopers en servetten voor buiten. De stof van deze buitencollectie is kleurvast en vochtbestendig. Alle tafellakens zijn namelijk gemaakt van 100% Dralon® met een Teflon® coating. Door de coating verwijder je de wijn- en sausvlekken na het barbecueën makkelijk met een doekje. Ideaal dus voor een gezellige avond met vrienden en familie. Tafellakens.com is zelfs in 2011 met een Nationale Thuiswinkel Award bekroond in de categorie wonen.