keuken2

Keuken

Na de woonkamer is dit waarschijnlijk de ruimte waar je de meeste tijd doorbrengt. Dus de keuken verdient zeker aandacht wat inrichting betreft. Daarnaast zijn er veel keuzes te maken wat betreft de apparatuur: oven, vaatwasser, magnetron, afzuipkap en het fornuis. We hebben artikelen over verschillende onderdelen van de keuken om inspiratie op te doen en informatie te lezen.

eethoek

Eethoek

De eethoek krijgt steeds meer een centrale plek in ons leven thuis. We eten er niet alleen, maar er wordt ook aan gelezen, gewerkt en geleefd.

Eethoek in vorm

Wat dacht je van een tafel waar je spullen onder het tafelblad kunt wegstoppen? Of juist een ronde tafel zodat iedereen elkaar goed kan zien? Als je een speciale wens qua vorm en grootte hebt, kun je een tafel op maat laten maken. We zien deze vaak van (steiger)hout, maar ook kunststof kan natuurlijk. 

Lees meer...

spoelbak

De spoelbak

Niets gebruik je vaker in je keuken dan de spoelbak. Best de moeite waard dus om je eens uitgebreid te oriënteren in deze wereld, want de ene spoelbak is absoluut de andere niet.

Rond of vierkant. Enkel, dubbel of een 'anderhalfje'. Met of zonder afdruipblad, snijplank of inzetvergiet. Er is keuze te over, ook in materiaal. Een greep uit het aanbod.

Lees meer...

aanrecht

Het aanrechtblad

Op zoek naar een aanrechtblad dat bij je woonstijl en kookgedrag past? Lees hier alles over de meest toegepaste materialen. Een aanrechtblad is tegenwoordig te verkrijgen in velen soorten en materialen.

Lees meer...