Kunst voor op je trap, muur of raam

Krachtstroom is een groep van jonge, bevlogen, Rotterdamse vormgevers en ontwerpers. Ze zijn allemaal gespecialiseerd in hoogwaardig interieurdesign en toegepaste kunst. Op de Woonbeurs in Amsterdam hadden ze een opvallende stand met leuke ideeën om je huis en interieur een eigen stijl te geven.


Akoestische kunst

Wonen of werken in mooie industriële panden staat garant voor een prettige sfeer. De akoestiek is vaak wel een nadeel. Geluid blijft hangen en veroorzaakt een galm. Sommige mensen worden hier zelfs ziek van. Krachtstroom ontwikkelde daarom akoestische kunst. Gemaakt van brandwerende melamine dekens met een opvallende opdruk. Een praktische, maar vooral ook een mooie manier om de akoestiek in een ruimte aan te passen.


Stickers in je huis

Krachtstroom ontwikkelt ook bijzondere interieurstickers. De muurklevers maken van kale wanden echte eyecatchers. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en ontwerpen. Raamstickers zijn ook te koop en bieden een originele oplossing tegen inkijk. Geen vitrage meer, maar aparte en kunstzinnige stickers waarmee je van elk raam iets speciaals maakt.

 

 

De trap naar een hoger level

Helemaal nieuw van Krachtstroom zijn de trapstickers. Creatieve antislipstickers om kale trappen in huis mee op te fleuren. De trapsticker is gemaakt van hoogwaardig laminaat en is slijtvast tot wel 5 jaar. Je brengt ze eenvoudig aan en bij verwijdering laten ze geen lijmresten achter. Verkrijgbaar in vele designs en kleuren waardoor het uiterlijk van je trap met sprongen omhoog gaat.

Bestelmogelijkheden en meer informatie vind je op Krachtstroom.