Makelaar

Een makelaar kan bemiddelen bij de koop of verkoop van een huis, maar ook bij het huren en verhuren ervan. De eerste vraag is vaak of je een makelaar wilt inschakelen of niet. Niet inschakelen betekent dat je alles zelf moet regelen. Denk aan de waarde van je huis bepalen (taxeren), mensen ontvangen, afspraken maken en het huidige huizenaanbod onderzoeken. Daar staat dan wel tegenover dat je kosten bespaart.

Een makelaar inschakelen betekent extra kosten, maar de makelaar neemt dan wel een hoop werk uit handen. Het is dus verstandig van tevoren te bedenken; kan en wil ik al deze taken zelf doen of niet? Als je kiest voor een makelaar dan zijn er verschillende soorten, zoals de klussenmakelaar, de verkoopmakelaar, de interactieve makelaar en de internetmakelaar.

Wij hebben informatie om de juiste keuze te maken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de artikelen over: de meest gestelde vragen over de makelaar, hoe je je huis verkoopt samen met een interactieve makelaar, wat de kosten van een makelaar zijn en wat de verkoopmakelaar voor je kan doen.

Zoals met bijna elk aspect wat met je huis te maken heeft; lees je goed in voordat je een keuze maakt!

Samen je huis verkopen met de interactieve makelaar

Samen met de makelaar je huis verkopen, dat is de filosofie van de interactieve makelaar. Jij doet waar jij goed in bent en de makelaar doet waar hij goed in is. Een samenwerking waarmee je duizenden euro’s kan besparen. Hierbij de belangrijkste vragen en antwoorden over dit nieuwe fenomeen. Lees meer...