Miele campus voor inspiratie

Het was tijd voor vernieuwing. Niet voor niets is de slogan van Miele ‘er is geen betere’, en dat betekent dat je moet blijven aanpassen en vernieuwen. Daarom voor alle geïnteresseerden (met of zonder apparatuur in huis van Miele) een plek om geïnspireerd te worden en om te ervaren hoe het is om te werken met de Miele apparaten. Kortom: een super-de-luxe showroom voorzien van de nieuwste technische snufjes en mooiste producten.

 

Inspirience Centre

Wanneer je de campus binnenkomt, je hebt je als het goed is al opgegeven via de Miele website, ontvang je een chip en een Ipod Touch en je kan dan rondlopen langs de verschillende  productwerelden.  De Ipod Touch is je persoonlijke adviseur en door de chip zullen op de zuilen met LCD-schermpjes filmpjes spelen die interessant zijn voor jou. Heb je huisdieren? Dan krijg je bij de stofzuigers precies dié stofzuiger te zien die  het best geschikt is voor het opzuigen van de haren van bijv. katten en honden. Je ziet er de nieuwste apparaten aan het werk en kunt ze zelf testen: koffieautomaten, stofzuigers, XXL-ovens, stoomovens, afwasmachines, wasmachines en drogers.  Je kunt er ook meteen je accessoires kopen; mooie pannen, servies en bestek.

 

Culinary institute

Een heuse kookschool waar je, onder leiding van professionele koks, kunt deelnemen aan culinaire workshops en waar je meteen leert omgaan met Miele keukenapparatuur. Voor gevorderden zelfs Masterclasses.  

Wist je dat? Miele’s apparaten een kwaliteitsgarantie hebben en een levensduur van 20 jaar?


VitaSteam Stoomtheaters

Met een theorie en praktijkgedeelte kun je meemaken hoe het is om met een stoomoven te koken: supermakkelijk en heel gezond!

Waterbar

Om mensen bewust te maken van het feit dat apparaten veel water verbruiken wil Miele extra aandacht leggen op drinkwater. In de waterbar kun je maar liefst 70 soorten water bestellen en kopen.

Voor openingstijden van de Campus, data en tarieven van workshops en data van de demonstraties (gratis!) check de Miele.nl  

Tip: Op de Miele website vind je nu ook ‘Mijn Miele’, waar je je Miele apparaten kunt aanmelden en bij kunt houden wanneer en wat eraan gerepareerd is en meteen een afspraak kunt inplannen.