Muurstickers

Met muurstickers kun je jouw slaapkamer of woonkamer een complete andere look geven. Dit is tegenwoordig helemaal hip en trendy en is weer eens wat anders dan behangen of schilderen. Ook kasten kun je opfleuren met muurstickers en voorzien van bloemen, letters of een andere decoratie. Laat je inspireren door een romantische stijl met leuke hartjes of vlinders voor de kinderslaapkamer.


Muurstickers met bloemen

Muurstickers in de vorm van bloemen kun je in verschillende maten en afmetingen kopen. Vaak kun je de kleur ook zelf aangeven. Je kunt bloemen op een verschillende manier vormgeven. Heel sierlijk of heel realistische en kijk goed naar de kleuren in je woonkamer of slaapkamer. Het is ook mogelijk dat je vanaf een foto een ontwerp doorgeeft. De muursticker wordt dan op maat gemaakt. Genoeg inspiratie om je heen zou ik zeggen. Stippen en rondingen in verschillende kleuren geven ook een geweldig effect in je woonkamer.


Welke muurstickers zijn hip voor de kinderslaapkamer

Voor de kinderslaapkamer kun je eindeloos aan de gang want het aanbod is enorm. Bij de winkel van Hemmavaggcitat kun je kiezen voor vlinders, hartjes of een muursticker tekening met de naam van de kinderen of pasgeboren baby. Ook prinsessen doen het erg goed voor de meisje en de jongens gaan vaak voor auto's of piraten. Een autokamer of piratenkamer is dan ook zo gemaakt. Leef je uit en laat je lekker gaan want door te doen krijg je steeds meer ideeen om een unieke slaapkamer te maken. Daarbij vinden de kinderen het natuurlijk geweldig om mee te doen.

Geef met muurstickers de complete wand een nieuwe look

Naast dat je kleine stickers kunt aanschaffen om een kamer een ander uiterlijk te geven kun je ook een hele wand beplakken. Deze stickers zijn vaak gemakkelijk te verwijderen en ook weer opnieuw te gebruiken. Deze afbeeldingen kun je op maat laten maken of je kiest uit een standaard afbeelding, maar dan heb je wel minder keus.

Geef een schoolbord muursticker als kado

Als je weer eens aan het zoeken bent wat je nu weer als cadeau moet geven aan een vriendin, nichtje of neefje, kies dan een schoolbord muursticker. Op deze manier kan er een leuk effect gegeven worden in de keuken of aan de kinderkamer, want kinderen zijn dol op tekenen. Vaak zijn deze schoolbord muurstickers gemaakt van dun vinyl, waardoor je het bijna niet op de muur ziet zitten.

Tip: Heb je geen gladde muur? Mocht je nu geen gladde muur hebben dan kun je de afmeting die jij nodigt hebt halen uit bijvoorbeeld spaanplaat of MDF. Door het dan een leuke kleur te geven en daar een trendy muursticker op te bevestigen, heb je toch weer een andere look gecreëerd.