verf3

Schilderen

Je deuren schilderen en je muren schilderen zijn allemaal klussen die je zelf kan doen. Met het juiste gereedschap, een goede voorbereiding en de juiste technieken en wat tijd kan je je huis een opknapbeurt geven met een likje verf.

Uitbesteden kan echter ook heel verstandig zijn. Sowieso als je weinig tijd hebt of als de klus erg veel werk is, maar ook bijvoorbeeld kozijnen met moeilijke vormen. Die zijn niet alleen lastig om te verven, maar het is ook veel werk om deze goed te schuren.

verf2

Alle soorten verf op een rij

Verven is al zo oud als de mensheid. De soorten verf die we in de schappen vinden niet. Zie jij door de bomen (potten) het bos niet meer? Hier een greep uit de verschillende soorten verf die jij in je huis kunt gebruiken. Met andere soorten verf zoals metallic muurverf of schoolbordverf kun je spullen een nieuwe look geven.

Lees meer...

verf

Schilderen tips & trucks

Schilderen is geen kwestie van een kwast over de muur halen. Als je begint met schilderen is een voorbereiding noodzakelijk om tot een goed eindresultaat te komen. Stem de verfkleuren goed op elkaar af en let op de lichtinval in je huis. Ook de ondergrond is van belang en daar kan een grondverf bij nodig zijn.

Lees meer...

verf_verfblikken-kwast_kleur_0710

Muur en plafond schilderen

Schilderen is helaas geen kwestie van een kwast over de muur halen. Er komt veel meer bij kijken, zoals een goede voorbereiding die noodzakelijk is om tot een goed eindresultaat te komen.

Lees meer...