slaapkamer2

Slaapkamer

Bij het inrichten van je slaapkamer zijn veel keuzes te maken. Gebruik je de slaapkamer alleen om te slapen? Of lees je er regelmatig een boek, werk je nog wat op je laptop, kijk je tv en breng je er lange zondagochtenden door? Op basis van hoe je je slaapkamer gebruikt kan je kiezen voor de inrichting; van nachtkastje tot raamversiering.

bed_auping_boxspring_0808

In welk bed slaap je het best?

Een mens slaapt zo'n 30% van zijn leven. Het is dus erg belangrijk om in een goed bed te slapen. Want hoe beter je slaapt, hoe beter je je voelt. Maar in welk bed slaap je eigenlijk het best?

Lekker slapen is goed voor een mens en een goed matras met de juiste bedbodem is daar natuurlijk een heel belangrijk onderdeel van.

Lees meer...

bed_hastens_0208

Van bed tot nachtkastje

Bij het inrichten van je slaapkamer zijn veel keuzes te maken. Gebruik je de slaapkamer alleen om te slapen? Of lees je er regelmatig een boek, werk je nog wat op je laptop, kijk je tv en breng je er lange zondagochtenden door? Alles over meubels in de slaapkamer.

Lees meer...

zonwering_rolgordijn-collage_groen_luxaflex_0712

Raamversiering met een functie

Binnenzonwering of raambekleding is een serieus onderdeel van het interieur geworden. Keuze genoeg, maar wat is eigenlijk wát?

Lees meer...