Terrasverwarmers

Laten we eerlijk zijn: deze zomer is niet wat we verwacht hadden. De zwoele avonden waarop je tot in het holst van de nacht op je balkon of in je tuin kan nippen van je wijn blijven uit. Die fijne hangmat ligt onaangeraakt in de kast en die leuke fakkels zijn nog ongebruikt. Maar er is een oplossing: de terrasverwarmer. We hebben verschillende fijne warmtebronnen voor je uitgezocht:

Infrarood terrasverwarmer

Deze handige terrasverwarmer is 67 centimeter breed en gemaakt van aluminium. Hang hem boven je bankje op het balkon, of buiten aan de muur. De 1500 W Gold lamp heeft een hoog rendement en een lange levensduur en kan ook ‘s winters buiten gehangen worden. Door het infrarood is er een directe stralingswarmte, waardoor er minder warmte verloren gaat. Heel zuinig dus.

Set van twee infrarood terrasverwarmers

Als je het écht koud hebt, kun je ook een set van twee infrarood terrasverwarmers kiezen. Je kunt natuurlijk ook een dealtje sluiten met de buren, zodat de hele straat er warmpjes bij zit voor een leuke prijs.

Terrasverwarmer op gas

Dit is een terrasverwarmer zoals we hem allemaal kennen: de paddenstoelvorm. De klassieke terrasverwarmer op gas is vooral geschikt om te gebruiken op plekken waar geen stroom is, of om grote ruimtes te verwarmen. De verwarmer en de gasflessen zijn vrij zwaar, deze heater is dus niet heel handig voor op het balkon.

 

Infrarood parasolheater

Het eten is verorberd en de zon is weer achter de horizon verdwenen. Het is eigenlijk te fris om buiten te blijven zitten. Jammer, want het is zo gezellig. Gelukkig smelt dit probleem als sneeuw voor de terrasverwarmer met de infrarood parasolheater. Deze verwarmer bestaat uit drie afzonderlijk aan te zetten lampen en is gemakkelijk onder je parasol te bevestigen.

 

HQ Quartz Terras Verwarmer

De Quartz Terrasverwarmer is ideaal voor op het balkon of bij je terras. Hij is namelijk makkelijk op te hangen en hij heeft drie standen van 500 W, 1000 W en 1500 W. Als het te warm wordt op je bol, zet je hem gewoon een standje lager.