verhuistips

Tips

Een voorbereid mens telt voor twee! Als je gaat verhuizen dan is er meer te doen dan dozen verplaatsen. Bedenk hoe je gaat verhuizen met eventueel kinderen en huisdieren, zorg dat alle adreswijzigingen gedaan zijn en zorg voor handige checklists voor elke periode voor en tijdens het verhuizen.

opslag

Opslag ruimte huren

Je gaat verhuizen of verbouwen en hebt een ruimte nodig om tijdelijk je spullen in op te slaan. De makkelijkste oplossing is om een opslag ruimte te huren.

Het huren van een opslag ruimte is tegenwoordig erg makkelijk. Er zijn verschillende bedrijven die opslag ruimtes verhuren. Er wordt altijd gezorgd dat je een schone, veilige en droge opslagruimte krijgt. Deze wordt  goed bewaakt, maar toch is het altijd handig om even na te kijken of je spullen verzekerd zijn, zodat je niet voor verassingen komt te staan. Als je een verhuisbedrijf inschakelt, dan kunnen zij dit gemakkelijk voor je regelen.

Lees meer...

verhuisdozen

Goede verhuisdozen is het halve werk

Verhuizen, eindelijk is het zover. Je computer, je favoriete boeken die je door de jaren hebt verzameld en je keukenspullen: alles gaat in de verhuisdoos. Maar wat voor verhuisdoos gebruik je daarvoor en waar kan je deze kopen?

Lees meer...

schoonmaken_emmer-tools-sop_0804

Je nieuwe huis helemaal schoon

Vlak voordat je je nieuwe huis gaat betrekken kan het geen kwaad om eerst je huis te schoonmaken. Moviq pakt er een sopje bij... Want wat is er fijner dan een fonkelnieuw én schoon huis?

Lees meer...