Tuin aanleggen

Als je je tuin gaat aanleggen kan je nog alle kanten op, en de indeling en de keuze voor planten en elementen hangt af van hoe je je tuin gaat gebruiken. Gaan de kinderen er in spelen? Wil je ‘m vooral om van te genieten? Misschien wel een groentetuin, een verande of een buitenkeuken?

buitenkeuken

De buitenkeuken

De buitenkeuken is het helemaal. De trend van luxe en overdaad die binnenshuis al heerst, bereikt deze zomer ook de tuin. De tuin wordt hiermee steeds meer bij het huis betrokken en beschouwd als volwaardige ruimte. Niet gek dus dat de buitenkeuken zijn opmars maakt. Een buitenkeuken vind je in alle maten en prijsklasses. Kijk bij tuincentra, bouwmarkten en speciaalzaken. Of zoek rond op het internet voor scherpe aanbiedingen.

Lees meer...

steen

Natuursteen terrastegels

Natuursteen wordt in miljoenen jaren door de natuur gevormd. 100% natuurproduct dus en dat zie je. Misschien dat natuursteen terrastegels daarom zo goed passen in de tuin. Een natuursteen terras of een zigzaggend pad langs de opgeschoren buxus en de olijfboom, het voelt goed en ziet er schitterend uit.

Lees meer...