Beautiful-garden-104559

Tuin inspiratie


Geselecteerde bedrijven


kindvriendelijke tuin

Kindvriendelijke tuin

Veel ouders vinden het prettig om een eigen tuin aan huis te hebben zodat hun kinderen niet op straat hoeven te spelen. Maar dan zijn er natuurlijk wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden.

Lees meer...

natuursteen terrastegels

Natuursteen

Natuursteen wordt in miljoenen jaren door de natuur gevormd. 100% natuurproduct dus en dat zie je. Misschien dat natuursteen terrastegels daarom zo goed passen in de tuin. Een natuursteen terras of een zigzaggend pad langs de opgeschoren buxus en de olijfboom, het voelt goed en ziet er schitterend uit.

Lees meer...

tuinverlichting

Tuinverlichting

Je gras ligt er strak bij, in de vijver zwemmen vissen en in de vogelkooi kwetteren de zebravinkjes. Het enige wat nog ontbreekt is sfeervolle verlichting. Tegenwoordig zijn er allerlei soorten buitenverlichting verkrijgbaar. Van lampjes op zonne-energie tot de traditionele lampen die je nog op het stroomnet aansluit. Om deze ’s avonds te laten schitteren, moet je ze eerst aanleggen. Gelukkig vertellen wij je waar je allemaal op moet letten.

Lees meer...

 

tips

Tips van de hovenier

De zomer is hét moment om van je tuin te genieten. Maar dan wil je natuurlijk wel in een goed onderhouden tuin zitten. Een aantal tips helpen je om je tuin mooi te houden zodat je er volop van kan genieten.

Lees meer...


Uw tuin laten ontwerpen, aanleggen of onderhouden?

Hoe specifieker en uitgebreider u de opdracht omschrijft, hoe beter de reacties van hoveniers zullen zijn.

(verplicht)

Onderstaande documenten als foto's, tekeningen (pdf) en omschrijvingen zijn toe te voegen ter verduidelijking van uw aanvraag. U kunt meerdere bestanden tegelijk toevoegen door de Control of Apple toets in te drukken tijdens het selecteren van de bestanden.

Uw contactgegevens

Zorg dat u uw persoonlijke gegevens juist en compleet hebt ingevuld. Op die manier kunnen de verschillende hoveniers gemakkelijk contact met u opnemen.
Uw adres gegevens worden gebruikt om vakmensen bij u in de buurt te vinden.