Tuin verbouwen

Je tuin verbouwen is vaak een hele klus, maar met een lang weekend kom je vaak een heel eind. Mits er vantevoren een plan is natuurlijk! Het wordt wel een ander verhaal als er echt iets gebouwd gaat worden zoals een pui, veranda of serre. Dit is werk wat je vaak uitbesteed en waar misschien zelfs een vergunning voor nodig is.

 • aanbouw

  Vergunningen

  Je hebt wilde plannen met je huis. Je wilt een stukje aanbouwen, een veranda maken of eindelijk je dakterras in gebruik nemen.
  Lees meer...

 • water

  Haal het water naar je huis

  Niet iedereen woont bij water. Maar dat betekent niet dat je dan ook niet kunt ‘waterwonen’.
  Lees meer...

serre

VERANDA, DAKOVERSTEK OF AANBOUW: ALTIJD GENIETEN VAN JE TUIN

Om elke dag van het jaar lekker van het buitenleven te kunnen genieten, is een veranda, dakoverstek of aanbouw een ideale uitkomst. De simpelste oplossing is om van hout een mooie veranda te timmeren. Net als Remke. Maar je kunt het natuurlijk nog veel spectaculairder aanpakken. Bob Ronday vertelt je graag meer over de verschillende mogelijkheden om buiten naar binnen te halen.

Lees meer...

hout

Houten schutting plaatsen

Een schutting kan op verschillende manier geplaatst of gemaakt worden. Je kunt denken aan schermen, hekken, muren, hagen en gaas. Je hebt genoeg mogelijkheden om een mooie en functionele schutting te maken. De tuin krijgt door een schutting een mooie uitstraling door.

Lees meer...