Tuinmeubelen

Ga je voor een loungehoek of kies je voor een hardhouten tafel? Wil je aluminium of toch rvs? Keuze genoeg op het gebied van tuinmeubels!
 

Tuinmeubels

Wil je een eye-catcher in je tuin of ga je voor natuurlijke tinten? Wil je zitten, liggen of hangen? Tuinstoelen en tuintafels zijn allang niet meer alleen verkrijgbaar in wit kunststof.

Loungebank: B&B Italia, Canasta

 

Relaxen

Wil je niet alleen gezellig met vrienden op het terras kunnen zitten, maar ook een relaxplek in je tuin hebben? In een hangmat kun je heerlijk onderuitgezakt liggen. In je eentje of met z'n tweeën. Voor sommige hangmatten heb je niet eens twee bomen nodig, die kun je gewoon vrijstaand plaatsen.

Hangmat: Fatboy, Headdemock

Lekker zacht zitten

Bijzondere stoelen zijn er ook voor in de tuin. Kies bijvoorbeeld eens voor een heel ander materiaal dan de standaardstoelen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er! Deze stoelen mogen dan ook gezien worden.

Stoelen van vlechtwerk: B&B Italia, Canasta
Designstoel: Studio 65 , Capitello

 

Zonnen & loungen

Hoewel het in Nederland soms ver zoeken is naar een beetje zonneschijn, fraaie ligstoelen zijn er ook in alle soorten, kleuren en maten. Deze stoelen van Royal Botania bijvoorbeeld.
Wil je wel loungen, maar tegelijkertijd ook een hapje eten? Op deze poefjes en bijpassende tafel zijn beide heerlijkheden gecombineerd!

Ligstoelen: Royal Botania. Eettafel met poefjes: Sitting Image


Teakhout

Teakhout is iets onderhoudsgevoeliger dan aluminium of rvs, maar heeft een prachtige natuurlijke, robuuste uitstraling. Er is een scala aan reinigingsmiddelen voor teak te koop en door het hout jaarlijks te behandelen met speciale teak-olie, gaan je tuinmeubels jarenlang mee!