tips

Uitbesteden

Wil je je verhuizing niet zelf doen dan kan dat natuurlijk. Vooral bij grote verhuizingen, of bij een verhuizing met veel waardevolle spullen kan het een goede keus zijn om je verhuizing uit te besteden. Besluit je dit te doen, maak dan een overwogen keuze voor een goede verhuisservice.

verhuizen_zelf-uitbestenden_balk_0801

Zelf verhuizen of uitbesteden?

De kogel is door de kerk. Je oude stek is aan de kant gezet en er is een nieuwhuis gekocht. Of, je kiest voor een andere, wellicht ruimere, huurwoning. Spannend! Maar, dat betekent ook dat er in de nabije toekomst verhuisd moet gaan worden. Ai! Opruimen, inpakken, sjouwen... Durf je het zelf aan of schakel je een zogenaamde verhuisexpert in?

Lees meer...

 

VVGolf_rotterdam

De juiste verhuisservice

Het lijkt een bijzaak van je verhuizing, maar het doorgeven van adreswijzigingen is van groot belang. Als je even niet oplet, belandt je post gewoon op de oude deurmat. En dat wil je natuurlijk niet. Gelukkig kun je je nieuwe adres laten doorgeven met een verhuisservice. Maar hoe weet je nou welke service het beste is?

Lees meer...

verhuisdag

Stel de juiste vragen

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dit geldt ook bij het kiezen van de verhuizer die bij jou past. Moviq helpt je graag aan een aantal vragen die je hierbij helpen. Wees kritisch, je verhuist niet elke dag je meest waardevolle spullen.

Lees meer...