Verhuizen

Of je nu nationaal of internationaal gaat verhuizen; een goede voorbereiding is essentieel bij een verhuizing. Vrienden en familie kunnen natuurlijk helpen, maar soms is het ook verstandig om je verhuizing uit te besteden. We hebben hier een aantal tips en informatie voor je klaar staan om je goed in te lezen voor je verhuizing.

verbouwe-paspoort-geld-polen_0807

Internationaal verhuizen

Verhuizen is een flinke klus, zeker als je naar het buitenland gaat, het is verder weg en er zijn misschien wel verschillende transportmiddelen nodig. Wat je verder nog goed moet regelen als je internationaal gaat verhuizen vind je hier!

Lees meer...

verhuizen_trap-spiegel_0801

Checklist verhuizen: de verhuisdag

Om stress en tijdnood tijdens je verhuizing te voorkomen, is het belangrijk om een goed verhuisplan te hebben. Vandaag is de dag van de verhuizing. Zet je schrap!

Op de dag van de verhuizing neemt het werkelijke verhuizen natuurlijk de meeste tijd in beslag. Het heen en weer rijden met de verhuiswagen en het slepen met de verhuisdozen, toch zijn er nog een paar dingen waar je aan moet denken.

Lees meer...

verhuizen_kind-familie_0801

Verhuizen met kinderen

Wanneer je als ouder aan je kind vertelt dat het gezin gaat verhuizen, heb je vaak al een lange periode van twijfelen, nadenken en zoeken achter de rug. Wat voor jou niet meer nieuw is, komt bij je kind als een donderslag bij heldere hemel. Een aantal tips om het makkelijker te maken voor je kinderen.

Lees meer...