Verkoopstyling voor je huis

Als je je huis gaat verkopen, is presentatie heel belangrijk. Het oog wil namelijk ook wat. Zorg er dus voor dat je woning er appetijtelijk bij staat. Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk. Daarom kun je ook hulp inroepen van de adviseurs van NR 310 Woonstyling & Accessoires.


Wat is verkoopstyling?

Met verkoopstyling stoom je je woning klaar voor de verkoop. Kort gezegd maak je het huis gewoon aantrekkelijk voor potentiële kopers. Op het moment dat je een woning wilt verkopen, is uitstraling heel belangrijk. Een opgeruimd huis met een frisse uitstraling oogt gewoon beter dan een huis waar de vloer is bezaaid met rommel, de gaten in de muur zitten en in de keuken een berg afwas staat.


Leren presenteren

Iedere woning is dus verkoopbaar, als je het maar goed presenteert. Elk huis heeft zijn eigen unieke kenmerken die je met verkoopstyling extra benadrukt. Zo onderscheidt jouw woning zich van alle andere huizen die te koop staan. Je moet dus leren presenteren. Of de styling overlaten aan een professional. Meerdere woningen zijn op deze manier al met succes (en winst) verkocht.

 

 

 

Hal NR310

Alle voordelen op een rij

Door een goede, aansprekende presentatie van je huis,

  • trek je op woon- en makelaarswebsites een bredere doelgroep aan.
  • krijg je meer bezichtigingen, wat zorgt voor een snellere verkoop.
  • kun je vaak rekenen op een hogere verkoopprijs.


NR 310 Woonstyling & Accessoires

Bij NR 310 Woonstyling & Accessoires kun je terecht voor een complete verkoopstyling, een mini verkoopstyling of een online verkoopstyling. Dus ook als je in Maastricht of Groningen woont, kunnen zij je helpen om je huis sneller te verkopen. De tarieven en uitleg hiervan, vind je op NR310. Daarnaast verhuren ze ook meubels. Leegstaande woningen verkopen namelijk erg slecht. Mensen vinden het moeilijk om te visualiseren hoe een lege kamer eruit zou zien als hij ingericht is. Huur bij NR 310 een complete inrichting en je huis ziet er meteen een stuk aantrekkelijker uit.