ikea2

Verlichting

Tuinverlichting werd tot een paar jaar geleden voornamelijk praktisch gebruikt. Vandaag de dag is tuinverlichting ook vooral sfeervol. Want in onze mooie tuinen compleet met buitenkeukens hoort natuurlijk ook een sfeervol buitenlampje. Hier vind je informatie over wat er allemaal mogelijk is en hoe je je tuinverlichting aanlegd.

verlichting

Tuinverlichting

Tuinverlichting werd tot een paar jaar geleden voornamelijk praktisch gebruikt. Vandaag de dag is tuinverlichting ook vooral sfeervol. Want in onze mooie tuinen compleet met buitenkeukens hoort natuurlijk ook een sfeervol buitenlampje. De laatste trends van tuinverlichting op een rij.   

Lees meer...

Zo leg je tuinverlichting aan

Je gras ligt er strak bij, in de vijver zwemmen vissen en in de vogelkooi kwetteren de zebravinkjes. Het enige wat nog ontbreekt is sfeervolle verlichting. Tegenwoordig zijn er allerlei soorten buitenverlichting verkrijgbaar. Van lampjes op zonne-energie tot de traditionele lampen die je nog op het stroomnet aansluit. Om deze ’s avonds te laten schitteren, moet je ze eerst aanleggen. Gelukkig vertellen wij je waar je allemaal op moet letten.

Lees meer...

ikea-verlichting

NIEUW: IKEA TUINVERLICHTING OP ZONNE-ENERGIE

Tuinverlichting op zonne-energie is niet nieuw, maar IKEA geeft er een leuke draai aan. De Soligcollectie is op dit moment nog niet te koop in Nederland, maar dat duurt niet lang meer. Met deze hippe designlampjes gaat IKEA op de milieubewuste tour. De verlichting steek je in de grond, bind je om een boom of hang je aan je pergola.

Lees meer...