verhuizen_inboedel-straat_0711

Verzeker je nieuwe woning met de woonverzekering

Bij een inbraak, brand, arbeidsongeschiktheid of werkeloosheid wil je niet dat er iets veranderd aan je thuissituatie. Je wilt dat de schade zo snel mogelijk weer is gerepareerd, de spullen vergoed en nog belangrijker, je wilt dat je huis je thuis kan blijven. Zorg er dus voor dat je huis en inkomen goed zijn verzekerd.

 

Bij de koop van een huis moet je aan ontzettend veel denken. Wanneer je de financiële & juridische zaken hebt geregeld en je klaar maakt voor de verhuizing kun je de verzekeringen wel eens over het hoofd zien. Toch is het juist belangrijk om je woning goed te verzekeren, want een ongeluk zit in een klein hoekje.


Woonverzekering

Een bal door de ruit, inbraak of lekkage. Voor je het weet heb je er mee te maken en dan is het wel zo prettig als je verzekerd bent. Sluit voor dit soort ongevallen een Inshared woonverzekering af. Je krijgt dan niet alleen de schade vergoed, maar ook kan de gemaakte schade snel worden gerepareerd.

 

Tip: Wanneer je een appartement koopt, controleer dan bij de Vereniging van Eigenaren of het gehele complex goed is verzekerd met een opstalverzekering.