Video

Elke verbouwing heeft een vorm van financiering nodig. Voor de kleine klussen kan je met je pinpas naar de bouwmarkt, voor de grote klussen heb je misschien je spaargeld nodig of een tweede hypotheek. Net zoals een huis kopen of huren komt er bij een verbouwing een kostenplaatje kijken wat je goed moet doorrekenen.

De investering die je doet levert niet alleen een mooier of beter huis op voor jezelf, maar je beïnvloed ook de overwaarde van je huis. Lees hier alles over de financiering van je verbouwing.

videonl

Bespaartips van NL

Ben jij een zuinige energieverbruiker? Of is jouw energierekening om te huilen? Moviq ging de straat op en vroeg: "Wat is jouw ultieme bespaartip?"

Bekijk video

spachtel

Spachtelputz aanbrengen

Spachtelputzen is een intensieve klus waarbij je wel moet weten wat je doet. Smeer je dat met een kwast op de muur? Nee! Check snel hoe je de spachtelputz op de juiste manier aanbrengt.

Bekijk video

stoppen

Zekering vervangen

Het is avond. Je staat je haar te föhnen als alles uitspringt. Grote kans dat er een zekering is gesprongen! Hoe vervang je deze en hoe voorkom je het in de toekomst?

Bekijk video