Vullen, omwikkelen en beschermen

Hoe zorg je ervoor dat je boerenbont servies heel overkomt? En dat je lcd-televisie niet beschadigt tijdens de reis naar je nieuwe huis? Er zijn veel verschillende methodes. De meest professionele manier is met verpakkingsmateriaal van De Verhuisdozen Express.


Bubbeltjesfolie

Noppenfolie, ook wel bubbeltjesfolie genoemd, heeft honderden luchtbellen. Deze natuurlijke stootkussentjes beschermen je belangrijke spullen. Rol je vaas in een stuk noppenfolie voordat je het in een doos stopt. En omwikkel je mooie lcd televisie zodat er geen krassen op het scherm komen. Noppenfolie koop je meestal in rollen van 50 cm breed en 50 meter lang of 1 meter breed en 100 meter lang.

Matras- en meubelhoezen

Boeken passen in dozen, een matras niet. Toch kan een matras vies worden tijdens een verhuizing. Door het trappengat, in de verhuiswagen of aanhanger. Vervolgens staat het een paar dagen tegen de muur in het nieuwe huis tot het bed weer is opgebouwd. Een matrashoes is ideaal om het matras te beschermen tegen vuil en stof. Dit zijn grote plastic ‘zakken’ waar je matras in past. Dit soort hoezen zijn er ook voor bankstellen en stoelen. Omwikkel je lounge stoel in noppenfolie en trek er een stoelhoes overheen. Een fijn gevoel, zo een goede voorbereiding.

Opvulmateriaal

Ga je echt waardevolle spullen (emotioneel of financieel) verhuizen? Denk dan eens aan opvulmateriaal. Opvulchips koop je in een zak van 500 liter. Als je de opvulchips in een doos met je kostbare servies stopt, dan zorg je ervoor dat niets verschuift als de doos opgepakt wordt. De Verhuisdozen Express brengt het gratis bij je thuis. Handig en wel zo veilig voor je lievelings boerenbont.

 Tip: Vergeet niet om plakband te kopen!