Wat kost een verhuizing?

Veel mensen kiezen ervoor de verhuizing zelf te doen, voornamelijk om geld te besparen. Toch hoeft een verhuisbedrijf niet veel te kosten. Daarnaast, de stress die een verhuizing met zich mee kan brengen weegt vaak niet op tegen de uiteindelijke besparing. We geven je graag een indicatie van jouw verhuiskosten.

 

Kosten van verhuizen

Geen zin om tien keer heen en weer te rijden met verhuis dozen op de achterbank en de eettafel op het imperiaal, deze zelf naar de tweede verdieping te tillen en ook nog eens uit te pakken? Een goed verhuisbedrijf neemt een hoop stress en moeite uit handen en verzorgt je verhuizing van a tot z. Wil je een snelle indicatie, vul dan in de rechterkolom je gegevens in. Binnen 1 minuut weet je meteen waar je ongeveer aan toe bent. Wil je specifieker de kosten weten, dan nemen onze geselecteerde verhuisbedrijven in jouw regio graag even contact met je op. Dan kun je precies vertellen waar het om gaat. Misschien heb je wel een grote hoekbank die niet door het trappenhuis past, of een zware piano. Zo kun je gemakkelijk de offertes vergelijken en degene kiezen waar je het beste gevoel bij hebt.

 

 

financien-symbool_huisje-geld-hypotheek_0711

Goedkoop verhuizen

Vind je het toch een hoop geld of hou je ervan om je handen uit de mouwen te steken, dan kun je er altijd voor kiezen om een deel van de verhuizing zelf te doen. Verhuis de lichte dozen en laat het zware en specialistische werk aan de verhuizers over. Zij rijden de grote truck naar de nieuwe bestemming en je kunt samen weer verder. Op die manier bespaar je geld, maak je het gehele proces van dichtbij mee en heb je nog vol energie over om je mooie spullen op hun nieuwe plekje zetten.


De kwaliteit van verhuisbedrijven

Er zijn een hoop verhuizers, maar welke verhuizer is goed en welke minder? Ga alleen in zee met gecertificeerde bedrijven, deze hebben opgeleide mensen in dienst, voorzien je van goede verhuisdozen, gaan met zorg met je spullen om en doen wat ze beloven.