werleds

Werelds wonen

Je huis inrichten kan volgens een bepaalde stijl, bijvoorbeeld klassiek, funky of cosmopolititsch. Maar je kan je huis ook inrichten volgens een bepaald deel van de wereld. Want bestaat de echte Nederlandse inrichting wel? Je kan je hele huis op een bepaald werelddeel inrichten, maar je kan natuurlijk ook inspiratie opdoen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Scandinavische, Afrikaanse of Orientaalse inrichting. Een wereldse kijk op de inrichting van je huis!

Antracit-Alu

Scandinavische inrichting

Wie houdt van natuurlijke materialen, stijl, pasteltinten en duurzaamheid valt vast ook als een blok voor de Scandinavische woonstijl. Gelukkig dus, dat Deense, Finse als Noorse merken steeds vaker in Nederland te vinden zijn.

Lees meer...

afrika

Afrikaanse inrichting

Waan je op de Afrikaanse savanne. Droom weg in een huis dat de Afrikaanse sfeer uitademt. Ga voor een luipaardprint of kies voor donkere aardetinten en natuurlijke materialen.

Lees meer...

hammam

Arabische inrichting

Een Arabische inrichting kenmerkt zich door houtsnijwerk, mozaïek, de kleuren blauw, paars, donkergroen, maar ook goud en zilver komen terug in dit interieur.

Lees meer...