Wonen en werken in Haaglanden

Waar woon je liever: in een mooi pand in het centrum van Den Haag, of ga je voor een karakteristieke woning in Midden-Delfland? Waar je voorkeur ook naar uitgaat, op vind je alles over wonen en werken in Haaglanden. Niet alleen het laatste nieuwbouwnieuws, maar ook informatie over flexwerkplekken in dit stadsgewest.


Wonen in Haaglanden

Op zoek je makkelijk je droomhuis. Of je nu in Zoetermeer of Leidschendam wilt wonen, via de speciale zoekmachine van vind je zeker je paleis. Geef aan waar je een woning zoekt, hoeveel deze mag kosten en klik op ‘zoeken’. Op de kaart zie je precies welke huizen aan jouw eisen voldoen en waar je ze kunt bezichtigen. Verder vind je op ook alles over de nieuwbouwprojecten in dit prachtige stadsgewest.

 

 

Werken in Haaglanden

Je hebt al een huis, maar zoekt nog een baan in stadsgewest Haaglanden? Meer informatie vind je sowieso op . Zo staan er links naar de laatste vacatures, maar lees je ook alles over thuiswerken, flexwerkplekken en mobiliteit. Je ziet in één oogopslag of er files staan op weg naar huis of kantoor. Handig toch? Daarnaast staat er in de kalender welke activiteiten stadsgewest Haaglanden op het gebied van wonen en werken organiseert.