Woningruil in de vakantie

Je vakantie doorbrengen in andermans woning, terwijl wildvreemden in jouw woning vakantie vieren. Huizenruil wordt steeds populairder. Goedkoop op vakantie, overal ter wereld.


Voordelen

Huizenruil is de ideale manier om vakantie te vieren. Je bespaart geld, maar er is meer. Met de comfort van een ‘echt’ huis ben je van alle gemakken voorzien. Je voelt je sneller thuis in je vakantieland. Daarnaast doe je contacten in het buitenland op. Zo leer je als toerist een land veel beter kennen.


Meer inschrijvingen

Ook steeds meer Nederlanders brengen de vakantie door in een ruilhuis. Holiday Link, een van de grootste woningruilorganisaties van Nederland, schreef in de eerste helft van dit jaar twee keer zoveel families in als een jaar geleden. Door de recessie neemt de belangstelling voor dit soort reizen sterk toe.

 

tuin zwembad met model natuursteen moviq

Ook voor rijtjeshuizen

Huizenruil is niet alleen weggelegd voor de gefortuneerde Nederlander met een droomhuis. Ook iemand met een eenvoudig rijtjeshuis of een driekamerappartement kan woningruilen. Buitenlandse huizenruilers willen meestal het leven in Nederland leren kennen. Een gezellige buurt of een bepaalde omgeving is dan veel belangrijker.

Bron: www.nu.nl

 

Tip: Er zijn verschillende organisaties die bemiddelen bij woningruil. Kijk voor de mogelijkheden op www.huizenruil.comwww.intervac.nl of www.holidaylink.com.