woonkamer

Woonkamer

De kamer die vaak het meest geleefd wordt en de centrale plek van het huis is. Waar zet je de TV neer? Wat voor bank kies je uit? Hoe regel je eventueel de muziek in de woonkamer? Verven of behang? Lees hier verschillende artikelen die je inspiratie en informatie geven over hoe je je woonkamer kan inrichten en er een mooie en leefbare ruimte van kan maken.

zithoek2

Zithoek

De zithoek is voor de meeste mensen de centrale plek in huis waar je tv kijkt, leest en gezellig samenkomt met familie en vrienden. Het is dus essentieel dat de zithoek comfortabel is en dat er genoeg plaats is.

Lees meer...

kachel

Kachels en haarden

Wat is er romantischer dan op een oer-Hollandse gure dag, knus voor de open haard te liggen? De open haard blijft populair. Zelfs dvd’s met daarop het beeld en geluid van een knapperend haardvuur gaan als warme broodjes over de toonbank.

Lees meer...

bookseat

Praktisch design

Hoewel je voor een klein huis heel gemakkelijk betaalbare oplossingen kunt vinden, zijn de design exemplaren ook de moeite van het bekijken waard. Al is het maar om te zien wat een grappige concepten ontwerpers bedenken. En wellicht ter inspiratie voor de doe-het-zelvers onder ons.

Lees meer...