Woonstijl Metropolitan

Bij de woonmodetrend Metropolitan draait alles om luxe en comfort. Je voelt je rijk en gelukkig ongeacht of je in een villa of in een klein appartement woont. Door je te omringen met mooie materialen, opvallende accessoires en rijke stoffen is het gevoel van behaaglijkheid en luxe voor iedereen haalbaar. Wit, grijs, leem en levertinten zijn de belangrijke basiskleuren in het interieur. Metallic- en glanseffecten brengen de kamer tot leven.

Deze ruimte is een slaap-, bad- en lounge/tv kamer in één. Het lijkt een luxe suite van een hotel, voorzien van alle luxe en comfort. De badkamer is ‘verstopt’ achter het hoofdeinde van het bed dat tot aan het plafond doorloopt en daardoor als ruimteverdeler dienst doet. Doordat het slaapgedeelte op een verhoging staat ontstaat een ruimtelijk effect. Het lijken twee kamers in één open ruimte. Het warme kleurenpalet loopt van zwart, chocola en mokka tinten tot vergrijsd aubergine, lila en zalm. Met de accenten van goud, messing (terug van weggeweest) en koper ontstaan spannende glanseffecten die het zachte, comfortabele Metropolitan interieur oplichten.

Natuurlijke materialen

De badkamer in het Metropolitan interieur blinkt uit in bijzondere materialen en details. Het natuurstenen blad met daarop de transparant glazen wasbak. Mozaïek stenen sieren de muren en de grote spiegels met zwarte lijst dragen bij aan de warme uitstraling van deze wasruimte. De kleuren van de badkamer lopen naadloos over in de slaapkamer waarin naturellen de boventoon voeren.

Glamour

In een kleine leefruimte kun je toch grote luxe creëren. Kies voor kwalitatieve materialen op en om het bed zoals bedtextiel van zacht satijnkatoen, sierkussens van zijde en een plaid van (nep)bont en een suède rand met franjes. Aangezien er weinig ruimte rondom het bed is, wordt de muur groots benut door een fotokunstwerk of draperiën op te hangen die tot de verbeelding spreken. Voor een speciale avond in het Metropolitan interieur wordt de fles champagne in stijl gedronken met bladgoud bekleede champagne bekersom het glamour gevoel complee te maken.
 


Glans

De oversized zitmeubelen zijn gestoffeerd in de nieuwste kleuren grijs, nikkel en lever. Opvallend is de combinatie van de zacht glanzende fluwelen meubelstof met de satijnen lendenkussens. Salon- en bijzettafels zijn op maat gemaakt en in hoogglans gespoten. Accessoires zoals sierkussens, kleden, opvallende schemerlampen, beelden, grote bloemdecoraties en wandvullende fotokunstwerken doen je minutenlang staren en rond kijken alvorens te gaan zitten. Voor mensen met een goedgevulde portemonnee is dit goedgevulde interieur een aanrader.