Woonstijl Simplify

Minder is meer, maar dat wil niet zeggen dat een modern minimalistisch interieur niet warm en uitnodigend kan zijn. Omhels dit perfecte samenspel tussen comfort, design en mooie, duurzame materialen in de woonmodetrend Simplify.

Kalme kleuren en warme materialen gaan in de woonsfeer Simplify samen met vormen die er als het ware om vragen aangeraakt te worden. Streelzachte wol, de ribbels van het object d’art en de zwaar ogende, maar vederlichte schakelketting boven het bed vormen een zintuiglijk feestje voor de echte liefhebbers van design. De hoge stoel houdt het kunstobject visueel in evenwicht en het bed vraagt om wegkruipen en uitslapen, dankzij de vele luxe kussens en laagjes, die een heerlijk geborgen gevoel geven.


L'art de vivre

In de woonmodesfeer Simplify is het gevoel van mindfulness (opmerkzaam zijn, je bewust zijn van ervaringen) terug te vinden in dit zinnelijk gewelfde bad en het spel tussen licht en schaduw. Het volmaakte evenwicht tussen kleur, textuur en vorm laat aangenaam veel onuitgesproken, zodat iedereen deze serene oase op zijn of haar eigen manier kan ervaren.
Creër ruimte en openheid door middel van kalme, rustige lijnen: het materiaalgebruik is in deze Simplify living al zo spannend, dat het geen aanvullende franje nodig heeft. De sterk bij elkaar afstekende stoelen zorgen voor een interessante invulling van de ruimte. ‘Conversation pieces’ als het gestapelde kunstwerk in de vensterbank en de goudkleurige offerschaal geven het minimalistische uitgangspunt een persoonlijk en aards tintje zonder de rustige uitstraling te verstoren.

Verstild 

Glad en transparant als ijs ademen deze beschermende stolpen winterse verstilling uit, die meteen teniet wordt gedaan door de prikkelende vormen en de expressieve waterplanten. Speel met glas in glas door een stolp over een karaf te plaatsen en zet verschillende vormen transparant glas bij elkaar: de rechte karaf steekt zo extra goed af tegen het scheve ovalen glaswerk.