stijl2

Woonstijlen

Je huis in een bepaalde stijl inrichten is nog niet zo gemakkelijk. De juiste combinatie van materialen, inrichting en accessores is nodig om een bepaalde stijl uit te stralen. Ga je voor landelijk, industrieel, vintage of funky? Doe hier inspiratie op voor de inrichting van je huis!

stoel_fauteuil_rood-goud-barok_vierkant_0710

Klassieke woonstijl

Hoewel deze woonstijl klassiek wordt genoemd, zou dit je op het verkeerde been kunnen zetten. Laat die kasteelroman maar liggen voor een koude winteravond: onder klassiek verstaan we rijk, warm, royaal, glamourous, sexy. Met kroonluchters en bling-bling. Of subtieler, met zwartglanzende lampen en diepgrijs velours.  Wat ook kan - helemaal van nu - ‘minimaal klassiek’. Met pure materialen, grootse gebaren en ingetogen kleuren. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, een klassiek interieur dwingt direct een gevoel van rijkheid af.

Lees meer...

stof_patchwork-deken-vilt_vintage_mestextiles_small_0711

Vintage woonstijl

De vintage woonstijl kenmerkt zich door retro-elementen uit allerlei jaren. De stijl is rustig, open en pretentieloos, en dat is best grappig, omdat de jaren 50 en 60 ware juweeltjes hebben voortgebracht. De vintage woonstijl bestaat dus uit: eerlijke vormen, die het best uitkomen als ze daar de ruimte voor krijgen.

Lees meer...

bank_bruin-industrieel_cassina_0812_medium

Industriƫle woonstijl

Kies je voor een industriële woonstijl, dan kies je voor een stoere, functionele en pure leefruimte. De industriële woonstijl kenmerkt zich door een ruimtelijke inrichting met een sterk en zelfverzekerd karakter.

Lees meer...