zelf-verbouw

Zelf doen

Zelf je klus doen is vaak erg leuk, uitdagend en het geeft een gevoel van voldoening. Ook kan het fijn zijn om alles zelf in de hand te hebben. Maar het vergt ook een goede voorbereiding en kennis van de materialen en technieken die je gaat gebruiken. 

Wij helpen je stap voor stap je verbouwing door. Lees hier onze artikelen over het zelf verbouwen van je huis en wat daar precies bij komt kijken.

  • bouwgarant_logo_0801

    BouwGarant

    Heb je plannen voor een verbouwing en wil je deze in handen geven van een goede aannemer? Kies dan voor een aannemer die het BouwGarant Keurmerk draagt. Lees verder

  • bouvakkers

    VerBOUWgarantie

    De verbouwing is vaak een hele organisatie. Er wordt er vaak één ding over het hoofd gezien. De garantie. Want wie betaalt er als je een jaar na verbouwing fouten ontdekt? Lees verder

gereedschap

Stap voor stap de verbouwing door

Een verbouwing kan behoorlijk wat impact hebben op je dagelijks leven. Een goed stappenplan helpt je om gestructureerd door de verbouwing te komen.
 

Moviq helpt je een handje met dit stappenplan. Bij elke stap staat een schatting van de tijd die de desbetreffende fase in beslag neemt. Dit alles is natuurlijk afhankelijk van de grootte van je verbouwing.

Lees meer...

gereedschap_zaag-hamer-vloer_hout_0710

Onderhoudsplan voor je woning

Een huis heeft net als de auto ook wel eens een onderhoudsbeurt nodig. Met dit onderhoudsplan wordt jouw woning geen bouwval, maar blijft het een paleisje.

Het onderhouden van je woning is geen klusje dat je één keer per jaar eens even onder handen kunt nemen. Wie een eigen woning heeft, moet regelmatig blijven controleren hoe het huis erbij staat en in actie komen. Maar waar moet je dan allemaal op letten?

Lees meer...