verhuizen-zelfdoen

Zelf doen

Zelf verhuizen is erg goed te doen, vooral met hulp van familie en vrienden. De juiste voorbereiding is echter wel essentieel. Denk bijvoorbeeld aan het beschermen van breekbare spullen, een efficiënte planning en het huren van een verhuislift. 

Als je die planning hebt en de juiste spullen regelt kan de klus zo geklaard zijn. We hebben hier een aantal artikelen op een rijtje gezet die je kunnen helpen bij de voorbereiding van je verhuizing. 

verhuizen_dozen-vrouw-bank-dromen_0711

Doe-het-zelf verhuizen

Heb je besloten om je verhuizing zelf te regelen? Zorg dan dat je precies weet wat je te wachten staat, zodat de dag zonder vervelende verrassingen verloopt. Er zijn namelijk een paar dingen waar je op moet letten, Moviq zet ze voor je op een rij.

Lees meer...

noppenfolie moviq

Vullen, omwikkelen, beschermen

Hoe zorg je ervoor dat je boerenbont servies heel overkomt? En dat je lcd-televisie niet beschadigt tijdens de reis naar je nieuwe huis? Er zijn veel verschillende methodes.

Lees meer...

verhuizen2

Efficiƫnt verhuizen

Een mens verhuist gemiddeld 6 keer. Er zit vaak jaren tussen de ene en de andere verhuizing. Ben je er weer aan toe? Lees dan hier de tips hoe je het efficiënt doet

Lees meer...