verhuizen_zelf-uitbestenden_balk_0801

Zelf verhuizen of uitbesteden?

De kogel is door de kerk. Je oude stek is aan de kant gezet en er is een nieuwhuis gekocht. Of, je kiest voor een andere, wellicht ruimere, huurwoning. Spannend! Maar, dat betekent ook dat er in de nabije toekomst verhuisd moet gaan worden. Ai! Opruimen, inpakken, sjouwen... Durf je het zelf aan of schakel je een zogenaamde verhuisexpert in?


Kies voor een professioneel verhuisbedrijf

Is de afstand tussen de oude en nieuwe woning relatief lang? Heb je vrij veel grote spullen (denk aan meubelen) of complexe zaken (veel kunst, grote spiegels) te verhuizen? Kies dan voor een professionele verhuizer. Dit kost vaak minder dan je verwacht, en neemt je een hoop stress uit handen.

Wil je weten wat een verhuizer kost vraag dan geheel vrijblijvend en gratis een paar offertes aan via deze site.

 

Kleine inboedel, doe het zelf!

Is de afstand tussen de oude en nieuwe stek relatief kort? Heb je niet zo veel inboedel en wil je besparen op de verhuiskosten? Dan kun je het best de verhuizing zelf organiseren. Het kopen of huren van verhuisdozen is een start. Net als het tijdig regelen van het transport. Vraag een vriend of familielid met een busje of grote auto om hulp. Of huur zelf een bestelwagen. Lees meer over doe-het-zelf-verhuizen.


Zelf doen én uitbesteden

Je kunt alles zelf doen. Dat is in de meeste gevallen het goedkoopst. Maar het kost vaak ook meer tijd en het kan veel stress opleveren. Daarnaast zijn je spullen niet automatisch verzekerd tijdens de verhuizing. Eventuele schade is dan voor eigen rekening. Een derde mogelijkheid is daarom om de verhuizing deels uit te besteden. Je kunt bijvoorbeeld een verhuisbedrijf inschakelen voor het vervoer van de inboedel, maar wel alles zelf inpakken. Vergeet ook niet je adreswijziging op tijd door te geven.