Zonne-energie

De ontwikkeling in zonne-energie gaat erg hard. Elk jaar komen er efficiëntere panelen op de markt. Ook kom je vaak in aanmerking voor subsidie als je zonne-panelen plaatst. Maar het kan ook op kleinere schaal, door bijvoorbeeld tuinverlichting te gebruiken op zonne-energie.

Naast zonne-panelen zijn er ook warmtepompen en zonne-boilers die slim gebruik maken van de energie die de zon levert. We hebben hier een aantal artikelen voor je op een rijtje die je informatie geven over zonne-energie en alles daaromheen.

  • zon3

    Opbrengst

    Een zonnepaneel kan ervoor zorgen dat je energierekening aanzienlijk minder wordt. Maar hoe weet je hoeveel een paneel op jouw dak gaat opbrengen? Lees verder

  • zon

    Subsidie

    Ook in 2013 worden er subsidies gegeven. Naast de overheid kun je ook bij bepaalde gemeenten voor deze subsidie in aanmerking komen. Lees verder

energie_zonnepanelen_0801

Zonne-energie

Zonne-energie is hot! Samen met wind en water is zonne-energie dé bron om duurzame energie op te wekken en zo een hoge CO² uitstoot te voorkomen. Wil jij ook jij je steentje bijdragen aan een beter milieu, denk dan eens aan zonne-energie!

Lees meer...

energie_energieneutraalhuis_0803

Zo werken zonnepanelen

Zonnepanelen zijn de ideale oplossing als je energie wilt besparen. Wie wil nou niet genieten van die zonnepanelen opbrengst? Het is de meest groene vorm van energie en daarmee zijn zonnepanelen goed voor het milieu en voor je portemonnee. Maar hoe werkt dat nou allemaal?

Lees meer...